Hvis skattestoppet fortsætter, er dette lejeboligen du kommer til at bo i!

Der er rigtigt mange som brokker sig over den blå blok i øjeblikket, og det er muligvis med god grund, såfremt man støtter en verden, hvor det er relativt nemt at få sig en god lejlighed indenfor en overskuelig tidshorisont. Du kan læse om emnet hos TV2.

Der er dog heldigvis rigtigt mange som forsøger at skaffe almindelige danskere lejeboliger til ordentlige priser. Bliver dette ved, vil det formodentlig være muligt at holde lejligheder kørende til mange. Dette skyldes, at der faktisk er pænt mange boliger, som i øjeblikket står tomme.

virkeligt ikke vedligeholdt

Det er naturligvis karikeret, men billige lejeboliger bliver svære at finde!

Jeg ved godt at jeg overdriver, men jeg synes virkelig bare at det er synd, at lejeboliger generelt er blevet så svære at skaffe, hvis ikke man er lidt kreativ eller har en virkelig god økonomi og derfor kan betale et monster stort indskud.

Selvom det er godt at mange vælger at flytte ud af byerne, så skal det helst ikke være ind i boliger som den ovenstående. Man skulle gerne kunne skabe en kultur, hvor der rent faktisk bliver oprettet cool lejeboliger, vil flere vælge at flytte derhen hvor det giver mening.

Find dem alligevel!

Hvis du søger en lejebolig, kan jeg således anbefale at du kigger forbi en eller flere lejeportaler. Gør du dette, vil du gratis eller betalt kunne finde rigtigt mange lejeboliger, som andre ikke får øje på.

Kigger du kun i de større byer, vil du dog have en udfordring på denne front. Der er nemlig rigtigt mange boliger som lynhurtigt bliver taget inde i de store byer, netop fordi at det er så attraktivt at bo der.

Derfor bør du, hvis du har overskuddet til det, søge så bredt som muligt og gøre dig nogle gode overvejelser omkring, hvad du kan leve med og hvad du ikke kan. På den måde er du sikret en så billig lejebolig som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *