Kom på nettet med fortsat god forbindelse!

Det er svært at sige, hvordan tingene kommer til at se ud om 5 år. Men sådan er det jo dybest set med alting, hvilket hovedsageligt skyldes den hurtigt vækstende teknologiske udvikling, som langt de fleste af os holder så meget af.

Lige nu, kan vi dog godt slå fast, at det er en ganske fornuftig ide at holde sig til noget der minder om fortidslevn, men absolut ikke er det. Rigtigt mange danskere har nemlig valgt at skifte over til det trådløse internet, således at deres iPhones, sammen med computerne og lignende enheder, hele tiden kan være på. Fordelen ved dette er naturligvis, at brugeren altid har mulighed for at være på internettet, hvorimod et kabel kræver, at man sidder stille eller placerer kabler flere steder i huset.

Som hovedregel er det da også godt nok, bare at benytte sig af det trådløse internet. Dette er, såfremt man kun benytter nettet til at sende mails, være på Facebook og så videre. Men vil man være fuldkommen sikker på at kunne komme på, på ethvert givent tidspunkt. Så bør man helt klart overveje at skifte strategi.

Det bør du gøre

Den nemmeste løsning er naturligvis, at tage et kig på netværkskablet, eksempelvis ved at lave en handel hos Nytnetværkskabel. På denne side finder du alle de absolut nyeste og bedste tilbud på netværkskablet på internettet. Når du har købt kablet i den ønskede længde, er alt du skal gøre at trække dem fra din router til de positioner i huset, hvor du gerne vil kunne sidde og have internet. En fordel kan være at gøre kablerne lidt ekstra lange, således at du eksempelvis har mulighed for at trække kablet hen til et spisebord eller hen i sengen.

Når det er gjort, kan du godt forvente at have en langt mere stabil netforbindelse, hvis eneste nedetid formodentlig stammer fra selve leverandøren eller din router, såfremt den er ved at være gammel og slidt. I hvert fald får du fjernet det tab i båndbredde, som kommer ved at sende internetforbindelsen til din computer trådløst. Uanset om du sidder lige foran routeren, bag en væg eller lignende kan du således forvente et tab i båndbredde, lige så snart du hopper over på det trådløse.

Er routeren i den anden ende af huset, er grunden til at købe et netværkskabel blot endnu større.

Pas på finanserne

Jeg reklamerer i dette indlæg for en side, som er vist med det blå link længere oppe. Vælger du at bruge en anden end denne er dette naturligvis fint, men du skal som altid være opmærksom på prisen for det produkt du køber. Rigtigt mange webshops, såvel som almindelige butikker, tager nemlig gerne abnormt store beløber for netværkskabler, i forhold til de billigere forhandlere på nettet.

Dette skyldes formodentlig, at butikkerne har indset at netkabler bare er noget som folk køber, uden at tænke videre over prisen. Så vil du gerne spare nogle nemme kroner, er dette et rigtigt fint sted at slå til.

Har du et rigtigt godt sted at købe netværkskabler eller har du noget information, som jeg ikke har fået forklaret ordentligt? Så smid da endelig en kommentar. Så ser vi, om jeg måske får smidt informationen eller spørgsmålet ind i dette indlæg – naturligvis i besvaret opgave.

Umiddelbart kunne det meget vel tænkes, at jeg ville gøre dette. Held og lykke med lige akkurat dit køb og fortsat god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *